ŠKOLA PLIVANJA

ŠKOLA PLIVANJA

UPIS U LJETNI TEČAJ PLIVANJA ZA DJECU OD 6 DO 11 GODINA

Poštovani roditelji!

U želji da omasovimo plivački i vaterpolo sport u našem gradu ovog ćemo ljeta ponovno organizirati tečajeve plivanja za djecu od 6 do 11 godina. U tečaju će sudjelovati 6 grupa koje će se simbolično prema stupnju poznavanja plivačke vještine polaznika tečaja nazivati:

1. "RAKOVI" 4. "SKUŠE"
2. "GIRICE" 5. "ZUBACI"
3. "SRDELE" 6. "KITOVI"

Prilikom upisa u tečaj plivanja neplivači se uključuju u prvu grupu ("RAKOVI"), a djeca koja već znaju plivati uključuju se u treću grupu ("SRDELE"). Za neplivače tečaj traje dva tjedna (10 dana) i oni kroz to vrijeme savladaju dva stupnja tečaja ("RAKOVI" i "GIRICE"), kada završi ovaj tečaj, polaznici će moći plivati oko 15 metara najjednostavnijom plivačkom tehnikom i moći će se prema svojim željama i sposobnostima uključiti u više stupnjeve poduke plivanja.

Djeca koja već znaju plivati trenirat će mjesec dana i savladat će dva stupnja ("SRDELE" i "SKUŠE"), a napredniji "ZUBACE" i "KITOVE". Za vrijeme tečaja ovi će plivači učiti elemente prsnog i leđnog stila plivanja, a na kraju i kraul tehniku plivanja te održavanja na vodi i disanja. Na kraju tečaja najbolji i najuporniji će se plivača uključiti u klupski rad.

Tečaj će se održavati tokom cijelog ljeta od 26.06.2007. svakog dana osim subote i nedjelje na plivalištu C.P.K. Crikvenica kraj luke.

Radi troškova oko organizacije tečaja svaki polaznik prilikom upisa ili u toku prvog tjedna dužan je platiti članarinu u iznosu od 150,00 kn plivači mjesečno, a neplivači 250,00 kn po tečaju.

Upisi u ljetni tečaj plivanja započinje 01.06.2007. i traje do popunjenja grupa. Upisi se vrše svakog dana osim subote i nedjelje na plivalištu C.P.K. od 17:00 do 19:00 sati ili putem naših stranica www.cpk.hr (email: cpk@cpk.hr) gdje Vas molimo da obavezno navedete ime i prezime, datum rođenja, plivač ili neplivač.

FORMULAR ZA PRIJAVU

Za sve daljnje informacije možete se obatiti Upravi našeg kluba ili na bazenu kod jednog od naših instruktora ili također putem naših web stranica.

RASPORED TRENINGA


 
   
Crikvenički plivački klub © 2004. - 2007.